DUR182URFE

DUR182URME Accu bosmaaier LXT 18V

Professioneel accugereedschap voor een maximale bewegingsvrijheid zonder het lawaai, de uitlaatgassen, de startproblemen en de onderhoudskosten van een benzinemotor.
Onderhoudsvrije koolborstelloze motor met elektronische sturing zorgt voor een concurrentieloos motorrendement en beduidend minder opwarming.
De krachtige batterijlader bepaalt een individueel laadtraject afhankelijk van de toestand van de batterij en zorgt voor een volledig opgeladen batterij in slechts 22 minuten, waardoor met twee batterijen continu werk mogelijk is.
Unieke ontwarfunctie: kortstondig draaien in omgekeerde richting laat toe om verstrikt gras eenvoudig en snel van het maaiblad te verwijderen.
Het toerental kan geregeld worden met een draaiknop, dit laat een nog stillere werking toe en zorgt voor meer autonomie bij lichtere maaiwerkzaamheden.
Elektrische motorrem met enkele seconden vertraging verhoogt de veiligheid maar verhindert storend stilvallen bij zeisend maaien.
Beveiligingselektronica geeft eerst knippersignaal en schakelt vervolgens de motor uit bij uitgeputte accu of overbelasting.
Diverse constructiedetails zoals een volledig waterdichte schakelaar, een interne dichting die de batterij afschermt en in hars gegoten elektronische circuits staan garant voor de beste stof- en waterbestendigheid op de markt.
Geleverd met twee krachtige 3,0Ah Li-ion schuifbatterijen, met elektronische overbelastings-, oververhittings- en diepontlaadbeveiliging en zelfreinigende contacten die garant staan voor een optimale stroomoverdracht.

Specificaties:
Batterijchemie Li-ion
Nominale accuspanning 18 V
Batterijcapaciteit 3,0 Ah
Gemiddelde oplaadtijd 22 min
Aantal bijgeleverde accu's 2
Maaibreedte 26 cm
Gebruiksduur hoge snelheid 30 min
Gebruiksduur lage snelheid 60 min
Links- en rechtsdraaiend
Motorrem
Handgreepvorm U-type
Dodemansschakelaar

Afmetingen(LxBxH) 1884x626x478mm
Gewicht met standaard accu 4,2 kg

Catalogusprijs: € 499

Ook verkrijgbaar zonder accu en lader voor € 199