EB7660TH

EB7660TH Bladblazer MM4 75.6cc

Ruggedragen bladblazer, zeer krachtig en toch gemakkelijk hanteerbaar.
Deze ruggedragen bladblazer biedt een ongekend gebruiksgemak door het comfortabele en geventileerde harnas, maar vooral door de geveerde motorophanging en handgreep die de vibraties voor de gebruiker sterk reduceren.
Optimale productiviteit dankzij de autonomie van 80 minuten.
"Cruise control" gashendel laat toe om de machine constant op een optimaal aangepast toerental te laten draaien.
Viertaktmotor met gietijzeren cilindervoering, volledig gelagerde krukas en drijfstang en gecarbonitreerde kleppen voor een uitstekende duurzaamheid.
Dank zij de hoge productiekwaliteit heeft de MM4 motor niet alleen een lange levensduur maar is hij ook bijzonder onderhoudsarm; zo moeten de kleppen slechts om de 200 draaiuren worden afgesteld.
Vernieuwd cylinderontwerp zorgt voor een extra zuinige verbranding; daardoor heeft de blazer een laag brandstofverbruik en een beperkte uitstoot.
Gemakkelijk te starten dankzij de automatische decompressie die de benodigde trekkracht met de helft vermindert ten opzichte van het voorgaande model.
De blazer is voorzien van een antivrieshendel die ijsafzetting op de carburator onder koude werkomstandigheden voorkomt, hierdoor kan hij ook als sneeuwblazer gebuikt worden.
Door een goed geïsoleerde en ergonomische handgreep is de gebruiker beschermd tegen elektrische schokken van statische elektriciteit.

Specificaties:
Motortype MM4 4-takt kopkleppen (OHV)
Cilinderinhoud 75,6 cc
Inhoud oliecarter 0,22 l
Vermogen 2,7 kW/3,7 pk
Luchtsnelheid 89 m/sec
Maximum debiet 19 m³/min
Inhoud brandstoftank 1,9 l
Opvoerpomp
Automatische decompressie
Afmetingen(LxBxH) 332x460x480 mm
Netto gewicht 10,8 kg

Catalogusprijs: € 599

PM7651H Ruggedragen bladblazer / vernevelaar MM4 75,6cc

Horizontale sproeiafstand tot 16m.
Unieke L - vormige sproeistoftank bevindt zich in de ruimte tussen de rug van de gebruiker en de motor om het zwaartepunt te verlagen. Daarnaast zorgt het ook voor een ideale gewichtsverdeling.
Het antivibratiesysteem is voorzien van 4 dempende veren die in combinatie met het rustige karakter van de Makita MM4 motor voor een zeer aangename en trilarme werkhouding zorgen.
De sproeistoftank is voorzien van een opening in het midden om de luchtstroom, die geproduceerd wordt door de motor, in de rug van de gebruiker te sturen. Dit zorgt voor een aangename koeling van de rug tijdens het werken.
Voorzien van een viertraps doseerknop om vloeistoffen te verspreiden.

Specificaties:
Motortype MM4 4-takt kopkleppen (OHV)
Cilinderinhoud 75,6 cc
Inhoud oliecarter 0,22 l
Vermogen 2,7 kW/3,7 pk
Luchtsnelheid 85 m/sec
Maximum debiet 14,1 m³/min
Inhoud brandstoftank 1,8 l
Inhoud sproeistoftank 15 l
Opvoerpomp
Automatische decompressie
Afmetingen(LxBxH) 420x440x595 mm
Netto gewicht 14,1 kg

Catalogusprijs: € 689