SSES SE

Verlengstuk kort SSES SE

Voor het bereiken van lastige plekken of om uw reikwijdte te vergroten kunt u kiezen voor een verlengstuk van 50 cm geschikt voor gebruik van de snoeier of heggenschaar accessoires.

Catalogusprijs: € 79

SSES LE

Verlengstuk lang SSES LE

Voor het bereiken van lastige plekken of om uw reikwijdte te vergroten kunt u kiezen voor een verlengstuk van 100 cm geschikt voor gebruik van de snoeier of heggenschaar accessoires.

Catalogusprijs: € 109

SSBC

Maaikop SSBC

De stevige nylondraadkop met Tap & Go functie vormt de basis voor dit accessoire dat met gemak korte metten maakt met verwilderde begroeiing en moeilijk te bereiken plekken. Met het optionele 3-tandsmes pakt u ook de zwaardere struiken aan.

Catalogusprijs: € 132

SSBL

Bladblazer SSBL

Dit accessoire levert een krachtige luchtstroom parallel aan de grond voor optimale effectiviteit. Met de luchtinlaat bovenop raakt hij niet verstopt zodat hij door blijft werken zolang u dat wilt.

Catalogusprijs: € 145

SSCL

Cultivator SSCL

Ontwikkeld om te werken op kleine oppervlakten zoals bloembedden of moestuintjes. U zult met gemak en nauwkeurigheid kunnen werken door het gebruik van het hoge koppel van de 4-takt motor en de werkbreedte van 20 cm.

Catalogusprijs: € 255

SSET

Kantensnijder SSET

Om de rand van uw gazon goed en met gemak te onderhouden. De kantensnijder is gemaakt van slijtvast en sterk metaal met een lange levensduur. De kantensnijder werkt hard zonder u teleur te hoeven stellen.

Catalogusprijs: € 145

SSHH SE

Haagschaar kort SSHH SE

Door de instelbare hoek kunt u eenvoudig uw haag of struiken naar wens snoeien. De tanden van de heggenschaar zijn zelfslijpend en voorzien van bescherming tegen breuk.

Catalogusprijs: € 319

SSHH LE

Haagschaar lang SSHH LE

Door de instelbare hoek kunt u eenvoudig uw haag of struiken naar wens snoeien. De tanden van de heggenschaar zijn zelfslijpend en voorzien van bescherming tegen breuk.

Catalogusprijs: € 335

SSPP

Kettingzaag SSPP

In combinatie met de 4-taktmotor van de Versatool levert deze een constant koppel zelfs bij een laag toerental. Hiermee snoeit u  met gemak zelfs de moeilijkste takken.

Catalogusprijs: € 279