Een nieuwe look & website

Het zat al een tijdje in de pijplijn maar is nu een feit: ons nieuwe logo!

Waarom deze verandering?

Simpel! We hebben ons gamma tuinmachines uitgebreid met een gamma bouwmachines van Husqvarna. Ons “oude” logo was dus niet meer representatief voor ons huidig producten aanbod.

Wat is er veranderd?

De 2 D’s werden ontdaan van de blaadjes (typisch voor een tuingevoel) en werden in een cirkel (die de curve van de D volgt) geplaatst. De D’s werden dynamischer gemaakt door ze te laten doorlopen en er werd gekozen voor 1 sterk kleur (het donker groen/blauw uit het vorige logo).

Een nieuw logo dus dat weergeeft waarvoor we staan: degelijkheid, betrouwbaarheid en altijd klaar met het gepaste advies!

Waarom nu?

De lancering van onze nieuwe site was de uitgelezen kans om dit logo te introduceren.

Onze nieuwe website is trouwens heel gebruiksvriendelijk (door het gebruik van de filters) en helpt je te oriënteren in ons producten aanbod. Uiteraard ben je nog steeds welkom in onze winkel waar we je zeker zullen bijstaan met raad en daad zodat jij de juiste machine voor de juiste taak krijgt! Een machine waar je jaren (werk)plezier aan beleeft!

De site wordt nog dagelijks aangevuld met nieuwe producten dus ga zeker af en toe eens kijken.

Momenteel is enkel afhaling in de winkel mogelijk maar heel binnenkort zal ook verzenden een optie zijn. Ideaal voor als je wat verder van onze winkel woont en weet wat je wil en nodig hebt. Woon je in de buurt dan kun je zeker het gewenste product online bestellen maar kun je komen afhalen in de winkel zodat je een volledig gemonteerd en gebruiksklaar product mee naar huis kan nemen.

Ook mag je verwachten dat we handige tips & trics in onze blog gaan plaatsen zodat je, ook na je aankoop, het beste uit je machine kan halen. Wil je deze info niet missen, schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!

Hopelijk tot snel, online of in de winkel 🙂

Team De Dobbelaere